Kampanjregler

I följande stycke förklaras de regler som gäller för tombolas kampanjer.

Nya spelare

Första insättning och bonuserbjudande vid registrering

 • Spelare erbjuds en bonus på 200% utöver sin första insättning upp till maximalt 500 SEK. Den lägsta första insättningen är 100 SEK. Till exempel kommer en spelare som gör en insättning på 100 SEK att få 200 i bonuspengar från Tombola. En spelare som betalar det maximala beloppet på 250 SEK kommer att få 500 SEK i bonuspengar från tombola.
 • Spelare kan sätta in mer än 250 SEK, men bonuspengarna kan endast att användas för de första 250 SEK.
 • Bonuspengar läggs till spelarens konto samtidigt som den första insättningen görs.
 • Dina egna insatta pengar kommer att användas först, och när de är spenderade kommer bonuspengarna att sättas i spel.
 • Detta erbjudande är endast tillgängligt för nya spelare som gör en insättning.
 • Detta erbjudande gäller endast vid första insättningen.
 • Spelaren måste acceptera bonusen när den första insättningen görs.
 • Bonuspengar kan aldrig tas ut.
 • Eventuell oanvänd bonus kommer att försvinna om man stänger ett konto.
 • Denna kampanj är begränsad till ett per spelarkonto.
 • Tombola förbehåller sig rätten att neka alla erbjudanden till en spelare om det finns en särskild anledning eller att återkalla ett erbjudande när som helst. Ingen korrespondens kommer att ingå.
 • Standardvillkor för bonus gäller.

Kampanjvinster och spel

Kampanjer är tillgängliga för alla registrerade spelare och omfattas av de allmänna villkoren för tombola.se. tombola förbehåller sig rätten att ändra, avbryta eller annullera kampanjer när som helst på grund av tredje parters olagliga aktiviteter, tekniska problem och/eller andra orsaker utöver vår kontroll.

Om tombola som en del av en kampanj, kampanjerbjudande eller tävling, krediterar ett belopp till ett konto som är registrerat i ditt namn, förbehåller vi oss rätten att återkräva oanvända belopp om du inte loggar in eller inte använder det kontot under en sex månaders period. Oavsett var spelarna bor i världen strävar tombola att leverera alla kampanjvinster och priser som har vunnits till vinnarens registrerade adress eller önskad adress. tombola förbehåller sig rätten att erbjuda en alternativ vinst av samma värde (inklusive ekonomisk ersättning) om det antingen visar sig opraktiskt eller olagligt att leverera det relevanta priset till spelarens relevanta land.

 

Kampanjspel och garanterade vinster

Om en garanterad kampanjvinst är delad, vinner varje spelare en proportionell andel av det garanterade priset i förhållande till deras andel. Varje spelare som fyller spelet med det nödvändiga antal nummer får hela jackpotten. Jackpotten kan delas.

I det osannolika fallet att ett kampanjspel inte fungerar eller inte spelas som det är avsett, på grund av problem hos tombola, kommer alla försök för att försöka åtgärda och rätta till situationen.

Inget ansvar tas för eventuella tekniska problem spelaren har som hämmar dem från att delta.

OK
Avbryt