Om oss

Bingo har varit vår passion i över 50 år och det har gjort oss marknadsledande i de länder där vi är verksamma, t.ex. England, Italien och Spanien.

Vi är licensierade av Spelinspektionen, vilket gör att vi kan erbjuda spel på våra egna servrar, i en säker miljö.

Vi vill ge dig en unik och rolig upplevelse! Därför utvecklar vi våra egna spel och förnyar ständigt våra rum med våra olika chattmoderatorer och kampanjer.

Om du vill veta mer om tombola, webbplatsen eller om du bara har förslag på hur vi kan förbättra våra spel, vänligen kontakta oss via vår telefon, livechatt eller e-post via "Kontakta oss".

vem

Vi är ett passionerat gäng och vi vill att du ska ha lika roligt som vi har. All vår utveckling görs på tombolas huvudkontor, så att vi kan fokusera på att göra det som är bäst för våra spelare. Det är därför våra spel är unika!

vad

Vi strävar efter att vara den bästa spelplatsen i världen där spelare har roligt och spelar ansvarsfullt – utan att de behöver spendera för mycket pengar!

Det är även därför som våra spel har chattrum där du enkelt kan logga in och träffa andra spelare eller chatta med våra chatt-moderatorer.

eftersom

Vi älskar vad vi gör och därför är vårt mål att varje ögonblick du tillbringar hos oss ska vara roligt, underhållande och säkert.

var

Våra svenska chatt-moderatorer (CM:ar)  arbetar hemifrån på olika platser i England där de numera bor.

Gå till Gemenskap för att läsa mer om dem.

Ja
Nej