Våra tombola Chatt-moderatorer

Här kan du se och träffa våra svenska chatt-moderatorer (CM's) som du kan möta i chatten när du spelar bingo och / eller slotspel! Vi har nu vår härliga Skumtomte, Hallonbåtar och Redskittle som underhåller och håller ordning i chattrummet varje dag mellan klockan 13 och 21. Ibland har vi även CM-katten Mary med på ett hörn.

Om Du inte träffat de ännu, ta dig bara till chattrummet och presentera dig och var med på deras upptåg. Då och då dyker deras chef upp, och han går under namnet Djungelvrål. Ni som varit med tombola länge känner igen honom som f d Kundtjänst agent hos tombola.se.

För Er egen säkerhet ge inte ut era riktiga namn i chatten, vi håller oss till användarnamn här så alla kan känna sig trygga. Chatten finns där för att alla ska ha skoj och en trevlig stund medans man spelar eller kanske bara vill ha någon att prata med en stund. Ja, man får vara aktiv i chatten även om man för tillfället inte spelar - det är helt ok. 

Vad våra CM's inte kan göra är att behandla specifika konto-frågor, det har vi vår Kundtjänst till och de når man via Live Chatten eller telefon (020-0880159) mellan kl. 9 och 17 under vardagar, eller 13 och 17 under helger. Mejlar man hellre gör man det till: [email protected] för konto-frågor.

Var inte blyg, utan gå med i vår härliga gemenskap där man kan prata om (nästan) allt.

Se här nedan alla CM profiler:

Ja
Nej